Preguntes freqüents (FAQs)

A continuació, podràs trobar respostes de preguntes que creiem que potser has fet. Esperem que siguin d’ajuda.
Si necessites resoldre un dubte o incidència que no apareix a les preguntes freqüents, pots contactar amb nosaltres a través de servei d’atenció al client.

No puc accedir a la meva zona d’usuari i no puc fer una reclamació pel sistema d’incidències.

Si no pots accedir a la teva zona d’usuari, és possible que tramitessis la compra de les entrades amb un correu electrònic erroni. Si aquest és el cas, contacta’ns mitjançant el següent correu electrònic: incidencies@txarango.ticketic.org  

On estan les entrades que vaig adquirir, si no apareixen al meu compte d’usuari?

Si vas adquirir unes entrades però no apareixen al teu compte d’usuari/a, molt probablement vas realitzar la compra amb un altre correu electrònic. Prova de sortir del teu compte de TickEtic i entrar-hi amb un altre correu electrònic que utilitzis normalment.

 

 

 

Com puc accedir a les meves entrades si vaig introduir un correu electrònic erroni?

Si recordes el correu electrònic erroni i la contrasenya, pots accedir-hi introduint la informació amb què vas realitzar la compra, a través del teu compte de TickEtic:

El meu compte

 

Em dóna error en intentar comprar l’entrada. Què puc fer?

El més probable és que el dispositiu amb el qual estàs intentant comprar les entrades no sigui compatible. Prova de comprar-les amb un altre dispositiu com un altre ordinador, mòbil o tableta. També et recomanem que realitzis una nova comanda, amb un nou correu electrònic i nou usuari, en mode navegació privada i amb una nova targeta. La majoria d’incompatibilitats se solucionen així.

 

Com puc descarregar la meva entrada?

Per a descarregar-te les teves entrades, entra al web amb el teu usuari i d’allà te les podràs descarregar sense problema. Has de clicar a Visualitza, a l’apartat d’Accions

Per a l’enllaç, prem aquí

 

 

Si tinc varies entrades, puc retornar només una part de la meva comanda?

Sí. Si segueixes les indicacions per a tramitar una devolució, tens l’opció de retornar només algunes de les entrades que conformen la teva comanda. Ho pots fer a través del següent enllaç.

El meu compte

 

Com puc tramitar una devolució?

Si tens una entrada per la Gira del Gran Circ, pots fer una devolució fins el 9 d’agost de 2020 a les 23:59 (més informació detallada aquí). Per fer-ho, accedeix al teu compte. A la zona de les teves comandes hi trobaràs els passos necessaris per a tramitar la devolució.

El meu compte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què puc fer si tenia dues entrades al meu nom per a concerts diferents però ara són per al mateix concert?

En cas que ara tinguis dues entrades al teu nom per al mateix concert, tens l’opció de tramitar un canvi de nom, perquè algú t’hi acompanyi. Si ho desitges, però, també pots tramitar una devolució.

Es retornarà l’import íntegre de l’entrada?

El valor de l’entrada es tornarà íntegrament. El càrrec de gestió de TickEtic (1€ per entrada), però, no es retorna, ja que la gestió de venda de l’entrada i la devolució s’ha tramitat igualment. Volem aprofitar per recordar-vos que TickEtic és una cooperativa sense ànim de lucre que dóna gran part dels seus ingressos a projectes socials i solidaris.

 

 

Quant tardarà a arribar al meu compte bancari l’import de la devolució?

Una vegada es tramita la devolució, la mitjana de temps per a que l’import arribi al compte destinatari és de 2 dies. Tot i així, al tractar-se d’una gira amb un gran volum d’entrades vengudes, podria ser que la devolució tardi una mica més de l’habitual.

Què passarà amb les meves entrades de la gira El Gran Circ?

Malauradament, a causa de la situació actual provocada per la COVID-19, la gira tal com s’havia concebut s’ha hagut de suspendre.

El Gran Circ es reconverteix: Txarango oferirà una sèrie de concerts repartits pel territori mantenint l’esperit de la gira. Els concerts de la gira s’adequaran a nous espais que compleixin amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Si vas adquirir entrades per la gira El Gran Circ de Txarango, tens dues opcions: 

Si vols conservar l’entrada…

No cal que facis res 🙂
La teva entrada serà vàlida per un dels nous concerts. 

Si vols retornar una o més entrades…

En cas que prefereixis retornar la teva entrada, pots fer-ho seguint els passos que s’indiquen aquí. Les devolucions es poden realitzar fins al 9 d’agost de 2020 a les 23:59. Una vegada tramitada, la decisió és irrevocable. Per a més informació, pots consultar les condicions de devolució.

Quan es publiquin les dates i localitzacions dels nous concerts, s’obrirà de nou el servei de devolucions durant 15 dies, per si volguessis tornar les entrades llavors.

I si no saps si tornar l’entrada o quedar-te-la…

En el context de crisi actual, el sector cultural és un dels més afectats. Mantenint la teva entrada, dones suport a què projectes com aquest segueixin sent possibles.

 

 

Necessito imprimir l’entrada o la puc ensenyar al mòbil?

L’entrada al mòbil també és vàlida per accedir al recinte.

 

Quins permisos necessiten els menors per entrar al recinte?

Les persones de 16 o més anys no han d’entrar amb un adult, però sí que necessiten el DNI. 

Els menors de 16 anys han de venir amb un tutor legal o amb un adult amb l’autorització corresponent del tutor legal.

Paral·lelament, també és obligatori per a tots els menors de 16 anys el document d’exoneració de responsabilitats. Portar-lo emplenat de casa agilitzarà l’entrada al recinte.

 

 

 

L’estat de la meva comanda es queda com a Pendent de Pagament. Què puc fer?

Un cop la teva comanda està Pendent de Pagament, pots completar-ne el pagament entrant al teu compte de TickEtic i seguint els passos indicats:

https://txarango.ticketic.org/el-meu-compte/comandes/

Els motius perquè una compra en línia quedi Pendent de Pagament poden ser múltiples. Si tens problemes per finalitzar el pagament, prova de comprar les entrades amb un altre dispositiu (un altre ordinador, mòbil o tableta). També et recomanem que realitzis una nova comanda, amb un nou correu electrònic i nou usuari, en mode navegació privada i amb una nova targeta. Això hauria de solucionar qualsevol incompatibilitat.

En tot cas, si l’estat de la teva comanda és aquest, significa que les teves entrades estan reservades i assegurades, a faltar de tramitar-ne el pagament.

 

 

 

 

Com puc comprar una entrada per algú que no té DNI?

Si l’assistent a l’esdeveniment no té DNI, pot omplir el camp amb guionets. A la porta d’accés a l’esdeveniment, però, serà necessari que aquesta persona coincideixi amb el nom escrit a l’entrada.  Així, en cas d’un adult sense DNI, aquest pot identificar-se a la porta d’accés amb un altre document amb fotografia (Carnet de Conduir, Carnet de Biblioteca…) Els menors d’edat poden identificar-se amb l’acompanyant.

 

 

 

Sortiran noves entrades a la venda d’un esdeveniment en què estan exhaurides?

TickEtic es limita a gestionar les entrades per a diferents esdeveniments. La convocatòria d’aquests va a càrrec d’altres organitzacions o empreses. Si el grup en qüestió anunciés nous concerts, ho faria a través de la seva pàgina oficial i les xarxes socials.

Com demano una factura per la compra realitzada?

Per a l’emissió d’una factura per a la compra de les teves entrades, cal que enviïs un mail a facturacio@ticketic.org, amb les següents dades: 

  • Dades Fiscals de la persona o empresa que ha realitzat l’operació.
  • Número de la Comanda.

La factura serà enviada tan aviat com sigui possible.

 

Puc canviar el nom de la persona assistent associada a l’entrada?

Amb l’objectiu d’evitar la revenda il·legal d’entrades, aquestes són nominals i, una vegada adquirides, el nom de l’assistent no es pot canviar. En cas de força major, però, TickEtic podria avaluar el cas.

No puc finalitzar el pagament de la meva comanda. Què puc fer?

El més probable és que el dispositiu amb el qual estàs intentant comprar les entrades no sigui compatible. Prova de comprar-les amb un altre dispositiu com un altre ordinador, mòbil o tableta. També pots provar d’utilitzar una altra targeta bancària perquè n’hi ha que donen problemes. Ocasionalment alguns comptes de correu també presenten problemes. En aquest cas recomanem repetir el procés en mode navegació privada i amb un nou compte de correu electrònic.

 

 

La meva entrada no m’ha arribat al correu. Què puc fer?

El més probable és que t’hagin arribat al correu brossa o bé que arribi en breus.

En cas que no sigui així, el millor que pots fer és entrar al web amb el teu usuari i d’allà te les podràs descarregar sense problema. Per a l’enllaç, prem aquí.

 

 

 

 

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.