L'espai

La idea de girar amb un espai propi, com els circs de tota la vida, és un somni fet realitat. El recinte, a més, està format per un espai a l’aire lliure amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc. que converteixen aquest circ en un petit festival ambulant.

El propòsit

Perquè aquesta gira? Fa un any que treballem per crear, donar suport i impulsar alternatives, des de l’economia social i solidària, que ens ajudin a construir espais culturals cada vegada més lluny del capitalisme ferotge.

Dur a terme una gira totalment independent ens ajuda a construir aquestes eines que a poc a poc podrà utilitzar tothom. En aquesta gira posem en marxa moltes coses.

 • Entrades solidàries

  Un sistema de venda d’entrades cooperatiu, ètic i solidari que ens permetrà destinar les “despeses de gestió” a projectes socials. Les entrades de la nostra gira ja es venen a través d’aquest plataforma anomenada Ticketic i ben aviat la podrà utilitzar tothom; grups, festivals, sales, etc.
 • Cooperativisme

  Estem participant en la creació d’una cooperativa de barres i cervesa artesana per a poder donar servei a esdeveniments culturals sense haver de recórrer a les grans marques. Productors artesans amb projectes cooperatius de tot el territori estan creant la cervesa que estrenarem a la gira i que ben aviat podrà abastir els espais que així ho vulguin.
 • Residus orgànics

  El mínim impacte possible. Una gira sense residu plàstic. Una gira sense lavabos químics. Tot el residu, que serà orgànic provinent dels espais de menjar i dels lavabos secs, servirà per donar vida a un projecte de permacultura.
 • Proximitat

  Els sopars. Els espais de restauració de la gira els portaran a terme cooperatives d’iniciativa social i d’inserció laboral. Amb productes de proximitat i de temporada. Generant xarxes d’economia local. Reduïnt el malbaratament alimentari i sense la utilització de plàstics d’un sol us.

Els artistes

“El gran circ” és una gira de comiat i volem acompanyar-nos de moltes companyes de viatge.

Comptem amb el talent artístic del director i escenògraf Lluís Danés.

També amb la màgia de companyes del món del circ. I amb molts amics i amigues del món de la música que anirem recollint a cada parada.

Els horaris

Cada dia d’espectacle, el recinte de la gira obrirà les portes a les 19:00h amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc.

A les 21:30h comença el concert de Txarango a dins la carpa. Un cop acabat el concert tindrem Djs per a qui vulgui seguir ballant i gaudint de l’espai.

Vine a sopar

Hem preparat una oferta gastronòmica especial per la gira!

Podreu sopar al recinte del festival. Us convidem a venir a gaudir de l’espai des de l’obertura de portes a les 19:00h.

La nostra botiga

De les 19h fins al tancament del recinte trobareu oberta la nostra botiga amb els discos, els llibres, la roba i tots els productes que acompanyen el món de Txarango.

Les peces de roba de la nostra botiga, com ja sabeu, estan fetes sota criteris de producció ètica, proximitat i cooperativisme.

Esperem que hi trobeu el vostre record especial d’aquesta gira de comiat.

També ens podeu trobar online a www.txarango.coop/botiga

Els tipus d'entrada

Hem posat a la venda 3 tipus d’entrada. L’entrada general; per viure el concert drets a peu d’escenari. La graderia; per viure el concert asseguts. I les de menors de 3 anys.

Els menors de 16 anys han d’entrar amb tutor legal. Si vénen acompanyats d’un altre major, ho han de fer amb una autorització signada pel seu tutor legal.

Trobareu aquesta autorització per descarregar a la compra d’entrades.

La carpa compta amb un espai adequat per a persones amb mobilitat reduïda.

Txarango - El Gran Circ

Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010 per components originaris del Ripollès, de Sant Joan de les Abadesses.

TicketCoop SCCL, 2019

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.