Preguntes freqüents

El més probable és que t’hagin arribat al correu brossa o bé que arribi en breus.

En cas que no sigui així, el millor que pots fer és entrar al web amb el teu usuari i d’allà te les podràs descarregar sense problema. Adjuntem aquí el link:

Veure comandes

El més probable és que el dispositiu amb el qual estàs intentant comprar les entrades no sigui compatible. Prova de comprar-les amb un altre dispositiu com un altre ordinador, mòbil o tableta. També pots provar d’utilitzar una altra targeta bancària perquè n’hi ha que donen problemes. Ocasionalment alguns comptes de correu també presenten problemes. En aquest cas recomanem repetir el procés en mode navegació privada i amb un nou compte de correu electrònic.

 

Per a l’emissió d’una factura per a la compra de les teves entrades, cal que enviïs un mail a facturacio@ticketic.org, amb les següents dades: 

  • Dades Fiscals de la persona o empresa que ha realitzat l’operació.
  • Número de la Comanda.

La factura serà enviada tan aviat com sigui possible.

Lamentem comunicar que la majoria d’entrades ja s’han esgotat.

En aquest cas, pots omplir el camp amb guionets. A l’accés del recinte, els menors poden identificar-se amb l’acompanyant. En cas d’un adult sense DNI, pot identificar-se amb algun altre document. El nom del document per identificar-se i de l’entrada han de coincidir.

Un cop la teva comanda està Pendent de Pagament, pots completar el pagament entrant al teu compte de TickEtic i seguint els passos indicats:

Veure comandes

Si tinguessis complicacions tècniques a l’hora de realitzar el pagament, escriu-nos al següent correu i trobarem una solució el més aviat possible.

mailto:incidencies@ticketic.org

Els motius perquè una compra en línia quedi Pendent de Pagament, poden ser múltiples. En tot cas, si l’estat de la teva comanda és aquest, significa que les teves entrades estan reservades i assegurades.

Les persones de 16 o més anys no han d’entrar amb un adult, però sí que necessiten el DNI.

Els menors de 16 anys han de venir amb un tutor legal o amb un adult amb l’autorització corresponent del tutor legal:

Document d’autorització

Paral·lelament, també és obligatori per a tots els menors de 16 anys el document d’exoneració de responsabilitats. A continuació adjuntem l’enllaç, i si el porteu ja emplenat de casa agilitzarà l’entrada al recinte:

Document d’exoneració

Sí. S’habilitarà un espai a la carpa per a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta està ubicada davant la graderia. L’accés és amb l’entrada general. El recinte disposa d’una plataforma per a persones amb mobilitat reduïda amb una capacitat limitada. En cas que la persona necessiti d’un o més acompanyants us hauríeu de posar en contacte amb la persona responsable en aquell moment allà.

Si el teu dubte encara no està resolt, pots escriuren’s al correu: contacte@ticketic.org.

Si vols informar-nos d’una incidència, escriu-nos a: incidencies@ticketic.org.

Txarango - El Gran Circ

Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010 per components originaris del Ripollès, de Sant Joan de les Abadesses.

TicketCoop SCCL, 2019

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.